Налепници со различна боја ќе одредуваат кои возила смеат да сообраќаат кога е загадено

Владата скрои мерка за борба против загадувањето. Ќе се ставаат налепници на возилата, кои ќе одредуваат кои автомобили се загадувачи . Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер