За нас

Ние и Вие, на едно исто место, препознатливо и познато, пријателско, со искрени мисли за Вас, уште од 1998 година. 

Се радуваме заедно за сите Ваши среќни и победнички моменти, тагуваме заедно за моментите на тага, тешкотии, проблеми. Им помагаме заедно на нашите сограѓани кога имаат потреба од помош, и внимававме секогаш да Ве информираме навремено, точно и прецизно.

Затоа што ние сме Канал 5 Телевизија, Вашата Телевизија!

притисни ентер