Серии

Ритамот на срцето

Колку и да е суров светот, секогаш има луѓе кои докажуваат дека доброто ќе победи. Инспир...

Ада

БОРБАТА ЗА СРЕЌА БАРА ХРАБРОСТ НО И МНОГУ ПРОЛЕАНИ СОЛЗИ! Ада била мало девојче кога нејзината...

Судбина

Дуња и Умут се две бебиња кои се заменети во болница на денот на нивното раѓање. После многу годи...

Женкар

Серија базирана според вистинска приказна за највлијателната антепска фамилија – Корха...

Осветничка

Сармашик е елитно предградие, мало место во кое сите се познаваат! Успешни бракови, успешни карие...

За семејството!

Нови возбудливи епизоди од вашата омилена серија, нови предизвици за нашите херои! По сер...

Забрането јаболко

Новата сезона носи нови интриги, љубов, гламур! Покрај Јилдиз, Ендер, Чагатај, ќе запознаеме и мн...

ЗАБРАНЕТО ЈАБОЛКО

Јилдиз и Зејнеп се две сестри кои се многу блиски, но имаат многу различни карактери. Зејнеп ...