- Младата Ирена Јурчева напишала збирка поезија што изненадува, восхитува и нѐ тера уште повеќе да веруваме во генерациското продолжение на македонската книжевност, пишува писателот Драги Михајловски во рецензијата за книгата.

Стихозбирката ќе ја промовираат Ефтим Клетников, Вера Стојчевска-Антиќ и Елена Пренџова. 

Датум на објава: четврток, 09 ноември 2017 во 09:28
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар