За 5 000 долари се рекламира пакет услуги за четири дена на островот  Картагена.

Во земјата , каде проституцијата е легализирана , подведувањето е најстрого забрането , така што компанијата може да се соочи и со проблеми со законот .
Во понудата на агенцијата влегуваат 60 проститутки , кои би биле на располагање на 30 туристи за цело време на престојот со можност да се менуваат со другите .

Одморот се поминува на луксузна јахта и на островот , каде им се нуди кокаин и алкохол во неограничени количества . 

Датум на објава: четврток, 12 октомври 2017 во 23:12
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар