На денешен ден

1536.- Отсечена и била главата на Ана Болен, втората жена на англискиот крал Хенри Осми, четири д...

На денешен ден

1536.- Отсечена и била главата на Ана Болен, втората жена на англискиот крал Хенри Осми, четири д...