МАНТИИ

Потребни состојки:  350 гр. брашно, 1 квасец, 1 пециво, 3 јајца, 200 гр. сирење, малку ...

ВУРКИ

Потребни состојки :  500 гр.брашно, 1 квасец, 1 лажица сол, малку масло, малку пра...