ЕСЕ: Во 34 македонски општини нема гинеколог

Во дури 34 македонски општини нема гинеколог, алармираат од Здружението за еманципација, солидарност и еднаквост на жените. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер