Продавачите на Цветниот пазар загрижени за својот бизнис

Ние го разработевме местото, а сега сакаат да ни ги земат дуќаните, обвинуваат пазарџиите од Цветен пазар, откако претходно ЈП „Паркови и зеленило“ објави јавна лицитација за закуп на постоечките времени објекти. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер