Сторија на Канал 5: Македонија ретко каде има услови за движење со количка

Ние имаме живот на тркала ја почнуваат својата животна судбина луѓето со параплегија и квадриплегија. Но , каков живот имаме? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер