Ова е клубот во Лас Вегас каде славеше Рита Ора. Во женско друштво со добра музика - надобра формула за луда журка!

Rita Ora    Rita Ora
 


Датум на објава: среда, 01 јануари 2014 во 19:45
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар