Со проектот, како што најавуваат од Комората, почнува нова ера во означувањето на македонските производи по светски стандарди.

GS1 DataBar како бар код овозможува следливост и зголемена безбедност на храната, а во интерес на заштата на потрошувачите и нивна поголема доверба во квалитетот на храната. 

Датум на објава: среда, 11 декември 2013 во 08:00
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар