Ова е два пати повеќе од тоа што се предвидело во ланскиот буџет, кога изнесуваше околу 7 милиони евра, вели Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.


Датум на објава: вторник, 14 ноември 2017 во 14:59
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:14

коментари

остави коментар