Овие резултати кои ги постигнува македонската економија и покрај наметната политичка криза од опозицијата, се благодарение на големиот број на реформи и проекти кои ги спроведе ВМРО-ДПМНЕ, велат од партијата.


Датум на објава: петок, 17 февруари 2017 во 15:20
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 16:19

коментари

остави коментар