Како е да се биде жена во „машка“ професија?

Нема тешки врати за отворање, туку препрека во самите нас дека нешто не можеме. Важно да направите чекор, вели пилотката Стефанија Димеска. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер