Новиот закон за сметководствени работи ги „скара“ сметководителите и владата

Предлог законот за вршење на сметководствените работи ги скара сметководителите со министерството за финансии. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер