Новото име Р. Северна Македонија ќе почне да се употребува по објавата во Службен весник

Таблите со новото име на државата, кои треба да се постават на институциите и граничните премени се веќе изработени. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер