СВЕКРВИ И СНАА

Од понеделник до петок во 19:20, уживајте во најхумористичната серија на сите времиња!

Серијата која слатко ги засмева и снаите и свекрвите, и јатрвите и золвите, и сите останати помлади и постари родини и пријатели, и е вистинско освежување во тв етерот, започнува во 19:20. Бидете со Канал 5!

притисни ентер