ТИНТИРИ МИНТИРИ ШОУ

Секоја недела во 11 часот и репризно во сабота во 10.30 часот.

Ви нудиме најинтересна детска програма, инвентивна и многу интересна за децата, но и нивните родители, учители. Гледајте не’!

притисни ентер