Денешните сцени по многу работи потсетија на случувањата од 24 декември и 27 арпил.
Претседателот на Собранието Џафери рече на прес конференција дека нема да дозволи да се поврторат сликит еод овие настани .

Гоце Михајловски е во прес центарот во Собранието.

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 18:30
Гоце Михајлоски
Обновено во: 21:30

коментари

остави коментар