Визионирај е неформална трибина, а нејзини иницијатори се поетесата Ана Голејшка и режисерот Милош Б. Андоновски.
Според организаторите идејата е „Визионирај“ да се случува еднаш на тримесеци и секоја трибина да биде тематски одредена. Темата на првата трибина била со наслов „Верзии и визии“.

Датум на објава: сабота, 10 февруари 2018 во 09:13
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар