А, за тоа што може да очекуваме од вечерашниот напревар и генерално од ова европско првенство, во ввестите Зоран Цветаноски разговара со ракометниот тренер Крсто Петрушевски.


Датум на објава: сабота, 13 јануари 2018 во 19:25
Зоран Цветановски

коментари

остави коментар