ВМРО-ДПМНЕ ќе бара надзорна расправа за склучените договори за консултантски услуги

На ваквото барање со потпишани најмалку 15 пратеници согласно Законот за Собрание мора да биде прифатено, а надзорната расправа да ја одржи матичното работно тело односно Комисијата за финансирање и буџет. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер