УНЕСКО препорачува Охрид да се стави на листата на загрозено светско наследство

УНЕСКО го вклучи алармот - во својот најнов извештај препорачува Охрид и регионот да бидат ставени на листата на загрозено светско наследство. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер