Компаниите се уште не го користат доволно факторингот како финансиски инструмент

Македонските компании многу малку го користат факторингот како инструмент и начин за наплата на побарувањата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер