Манчевски: Ќе бараме кадар за преговори со ЕУ и надвор од институциите

Во процесот на преговори со Европската унија во оние ресори каде е потребно ќе се бара кадар и надвор од јавниот сектор и надвор од институциите . Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер