На кои акти ќе се темели постапката за екстрадиција?

Постои правен основ за екстрадиција на Никола Груевски, иако Македонија нема потпишано договор за екстрадиција со Унгарија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер