Град Скопје: Да се користи и воз за јавен транспорт низ градот

Со воз, од еден до друг крај на градот, Идејата за Скопскиот градски воз,денеска ја виде светлината на денот. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер