Кои се чекорите што треба да ги направите за пријавување во УЈП?

Многу нејаснотии и револт посебно кај пензионерите предизвика новината на УЈП за поднесување ГДП. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group

Следува

притисни ентер