На форумот, како што е најавено, ќе се обратат и потпретседателот на Стопанската комора на Македонија, Јелисавета Георгиева и полковник Марсиал Трифен од француската Генерална дирекција за вооружување. Ќе учествуваат и претставници од неколку македонски и француски компании од одбранбената индустрија. /МИА

коментари

остави коментар