Нејзиното срце почнува бргу да чука а тогаш одеднаш престанува и притисокот нагло и паѓа, по што настапува клиничка смрт во траење од една минута.

Таа изјави дека пред да дојде до тој момент има чувство како да ќе заспие.

- Слушам се што се случува околу мене и имам желба да викнам но не можам да изустам ништо. Велат дека кога ќе умреме, слухот го губиме последен - тоа е точно - вели Сара.

Британските медиуми објавија снимка на која Сара запаѓа во клиничка смрт и се враќа во живот.

Снимката е објавена со нејзина согласност, за да се сврти вниманието на нејзината ретка болест.

Датум на објава: петок, 06 март 2015 во 22:19
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар