Ваквиот оглас не е законска обврска на Собранието, но целта е на ваков начин што поголем број способни и образовани лица да конкурираат со што се збогатуваат принципите на демократија, најави претседателот на Комисијата за избор и именувања, Зоран Илиоски.

Датум на објава: вторник, 01 јули 2014 во 16:45
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 16:48

коментари

остави коментар