Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е поради дефект на улицата „Рилски конгрес“ бр. 42 во населбата Пржино. Прекинот ќе биде се до санирање на дефектот. /Извор: МИА/

Датум на објава: среда, 14 мај 2014 во 18:28
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар