Во 19 часот сите гласачки места треба да бидат затворени а гласаат само оние лица кои се затекнале на избирачкото место. Репортерот на Канал 5 Миомир Серафиновиќ се јави од избиорачкото место во Општина Карпош 2598 во Основното Училиште “Војдан Чернодрински “ каде гласале околу 67% од гласачите .

коментари

остави коментар