Но наместо тоа ВМРО-ДПМНЕ парите на граѓаните ги трошеше на лажен барок, споменици и криминални тендери за сопствено богатење.

За разлика од расипничкото владеење на ВМРО-ДПМНЕ, локалната власт во Кисела Вода предводена од СДСМ преку одговорно, домаќинско и транспарентно работење, ги решава напластените проблеми создадени од ВМРО-ДПМНЕ и спроведува низа на проекти преку кои се унапредува квалитетот на живот на сите граѓани.

Во првите месеци од мандатот новата локална власт предводена од СДСМ започна со стабилизирање на општината, решени се околу 3000 предмети за легализација, исчистени се депониите, а општината е отворена за граѓаните.

СДСМ, како на локално, така и на централно ниво продолжува со посветено и одговорно спроведување на мерките што обезбедуваат инвестиции, развој и квалитетен живот за сите граѓани, се наведува во реакцијата на СДСМ..

Датум на објава: вторник, 13 февруари 2018 во 15:48
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар