Најмасовно беше во европските градови и во САД, каде што претежно млади луѓе шетаа само по долна облека во метроата и железничките станици.
Ова е 17-ти пат во низа да се организира ден без панталони, идеја која потекна во Њујорк во 2002-та година. Тогаш во њујоршкото метро се собраа само 11 учесници.
 

Датум на објава: понеделник, 08 јануари 2018 во 13:18
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:21

коментари

остави коментар