На саемот, кој ќе трае до 29 декември, може да се купат изданијата на Темплум, Бегемот, Готен, Блесок, Слово, Кликер, Сигма прес, Восток, ПриватеПринт... Во рамки на саемот ќе има и промоции на книги.

Во петок, последниот саемски ден, во 12 часот ќе биде доделена наградата „Новите!“ за 2017 година, а од 20 часот ќе биде организирана вечер посветена на писателката Лилјана Дирјан (1953-2017). /МИА


коментари

остави коментар