Ако оваа слика ја забележат неговите претпоставени ,господинот кој гледа порнографија за време на работата може да се соочи со отказ.

Сликата е поставена на твитер од извесен Пингинг кој најверојатно е и нејзин автор, но набрзо е повлечена од него поради тоа што била експресно преземена од дури 3000 луѓе.

 

Датум на објава: петок, 15 март 2013 во 15:48
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 16:36

коментари

остави коментар