Претседателот на Талат Џафери најави дека до петок би треба да се донесе законот во собранието.

Пратениците од власта и опозицијата најавија голем број амандмани.

Во следните неколку дена се очекува жестока дебата.


Датум на објава: вторник, 14 ноември 2017 во 14:49
Весна Велкова Тодоровска
Обновено во: 15:29

коментари

остави коментар