На концертот првпат во Македонија ќе бидат изведени дела од Морис Равел, Џорџ Лигети и Ерик Сати.

Концертот е дел од манифестацијата „Есенски музички свечености”. Влезот е слободен. /МИА

коментари

остави коментар