По несреќата во која Цетински прегази 62 – годишен маж во тесна уличка во Ровињ, Цетински прв пат се обраќа до јавноста.

Тој напиша :,, Пријатели . Се борат за тебе. Те почитуваат . Те вклучуваат. Те храбрат.Им требаш. Те заслужуваат .Стојат покрај тебе. “

Според последните информации од истрагата, Цетински не бил под дејство на алкохол кога се случила несреќата.

Тој го прегазил човекот за кого се мисли дека лежел на улицата. Цетински не го видел, зашто имало остра кривина и кога почуствувал дека тркалата се заглавени, било предоцна .

Човекот, кој се занимавал со собирање и продавање шишиња бил татко на две болни деца . 

Датум на објава: недела, 05 ноември 2017 во 18:04
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 10:47

коментари

остави коментар