Не може да се укине екстерното тестирање, тоа е тестирање на реално стекнатото знаење на учениците. .


Датум на објава: петок, 19 мај 2017 во 15:24
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:40

коментари

остави коментар