На 22 јануари годинава пријавените биле затекнати од шумската полиција кај местото „Крашт“, во атарот на село Трсино, со натоварени на трактор и приколка  1,6 кубни метри дабови огревни дрва без печат и документи. Усно им било наредено да го достават тракторот во  ЈП „Македонски шуми“ - подружница Виница, а при одземање на моторната пила првопријавениот давал физички отпор. /МИА

Датум на објава: петок, 17 февруари 2017 во 14:13
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар