ФРОНТ

Во овој клучен период за Македонија, кога се решаваат многу важни прашања за нашата земја, сакаме заедно со Вас, да бидеме совеста на власта и опозицијата и будно да бдееме над целокупната ситуација. Затоа, од понеденик до петок, веднаш после вестите во 15, отвораме „ФРОНТ“ за теми, коментари, анализи, разговори, во кои главниот збор ќе го имате Вие со Вашите сознанија и аргументи, за ништо да не остане премолчено!