ГАЛИЧКИ КОМАД

Потребни состојки :  1 кг. брашно, малку сол, малку шеќер, малку масло, малку квасец, м...

РОЛОВАНА ШТИЦА

Потребни состојки :  1 топка тесто за пица, 100 гр кашкавал, 50 гр. свински врат, 50 гр...

ПИЛЕШКО ФАХИТАС

Потребни состојки :  3 парчиња пилешки стек, неколку пченкарни тортилји, 2 зелени пипер...