МИЛА САЛАТА

Потребни состојки :  500 гр. урда, 2 павлаки, 400 гр. рендани пилешки гради, 200 гр. ча...

ЌЕБАП ВО ВРЗОП

Потребни состојки :  2 парчиња свински бут, 1 црвена пиперка, 1 зелена пиперка, 200-300...

ПРОЛЕТНИ РОЛНИ

Потребни состојки : 500 гр. кори, 500 гр. свинско мелено месо, 2 главици кромид, 1 зелена пи...

МИЛА САЛАТА

Потребни состојки :  500 гр. урда, 2 павлаки, 400 гр. рендани пилешки гради, 200 гр. ча...

КРАЛСКА ТАВА

Потребни состојки :  3 парчиња пилешки стек, 3 парчиња свинско каре, 3 парчиња свински ...