Изборот на партиското раководство во фокусот на ЦО на СДСМ во Охрид

СДСМ во Охрид носи одлуки - реконструкција на владата или враќање на мандатот, кој ќе биде дел од новото партиско раководство? Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер