„Прилепски мечкари“ подготвени за „Прочка 2019“

Рубин Трајкоски 30 години е дел од прилепските мечкари. Тие касапската традиција ја негуваат скоро еден век. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер