Објавен предлог текстот на законот за висока раководна служба

Директори и секретари во државни институции ќе се вработуваат преку оглас, а нивните вработувања ќе бидат под лупа на посебна комисија. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер