Стоматолошка комора: Да се намали бројот на државните квоти на факултетите

Земјава продуцира повеќе стоматолози од потребното. Најголемиот дел од нив не ни работат според струката. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер